Onbeperkt
Webhosting

$

4.00

per
maand
Trust HostFast

GRATIS online websitebouwer

RV Sitebuilder

Zeg vaarwel tegen je webdesigner!Maak uw eigen professioneel ogende website in 20-30 minuten, onze online sitebouwer is eenvoudig te gebruiken maar krachtig genoeg om zonder enige eerdere ervaring een goed uitziende website te maken.

Met RV Site Builder kunt u uw eigen website bouwen met slechts een webbrowser en een beetje vrije tijd. U kunt kiezen uit meer dan 600 kant-en-klare sitesjablonen, u kunt uw logo, bedrijfs- of handelsnaam toevoegen, kleuren, tekst en afbeeldingen aanpassen.

HostFast omvat RV Site Builder GRATIS bij al onze hostingplannen.

Hier zijn enkele voorbeeldsjablonen...

RVSiteTemplate RVSiteTemplate RVSiteTemplate RVSiteTemplate RVSiteTemplate RVSiteTemplate RVSiteTemplate RVSiteTemplate RVSiteTemplate

Lijst met functies van RV Site Builder

• 2. **Nieuwe website templates**: We bieden nieuwe design Widgets en nog meer blog categorie mogelijkheden om 3 niveaus van sub-categorie toe te voegen, samen met een nieuwe
  • 2. **Template Designs**: Er worden nieuwe technologie- en elektronica website-templates, blogdesign-templates en aanpasbare websitebanners aangeboden. De templates zijn responsief en mobielvriendel
  • 3. **Menu-stijlen**: Wij bieden een topmenu-stijl voor snelle toegang tot diverse secties van de website, een hoofdmenu (navigatie)-stijl, en een badge
  • 4. **Real-time update**: Er is geen Publiceer knop meer; in plaats daarvan is er een nieuw opslagsysteem in één Opslaan-knop dat je website in een oog
  • 5. **Help Center**: Een Help Center op Pagina-editor is verbonden met End User Document voor gidsen die je helpen je website sneller af te ronden.
  • 6. **Drag&Drop tools**: Creëer een website op een eenvoudige manier door elementen te slepen en te neerzetten en vervolgens deze naar wens te bewerken. Wij bieden
  • 7. **Blog Layout**: We bieden nieuwe ontwerpen van bloglay-outs en een nieuw gereedschap aan om lettertypen van Google te gebruiken op uw website. We hebben ook
  • 8. **Google Map Integratie**: Wij laten je toe om je bedrijfslocatie op Google Maps weer te geven voor meer betrouwbaarheid en gemakkelijker contact. Je kunt je geüpl
  • 9. **Integratie van Facebook en YouTube:** We bieden u de mogelijkheid om gemakkelijk een Like knop, Commentaar box of Facebook Pagina op uw pagina te plaatsen, te bladeren door af
  • 10. **SEO Tools en Apps Marketplace**: Wij bieden SEO tools aan om uw website te laten ranken in zoekmachines op een comfortabele en effectieve manier. We bieden ook een App Marketplace a
testinonial images

Sanne de Vries

"Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over deze hostingprovider. Hun ondersteuningsteam is uitstekend - deskundig, vriendelijk en snel in het beantwoorden van vragen. De servers zijn van topklasse, wat zorgt voor een soepele werking van mijn websites."

testinonial images

Anna van den Broek

"Ik beveel deze betrouwbare webhostingprovider ten zeerste aan aan iedereen die betrouwbare hosting nodig heeft. Hun ondersteuningsteam is uitzonderlijk en biedt snelle en nauwkeurige oplossingen voor elk probleem. De servers zijn krachtig en betrouwbaar, wat zorgt voor optimale prestaties van de website."

testinonial images

Ruben van der Linden

"Als je op zoek bent naar een betrouwbare webhostingprovider met uitstekende ondersteuning, zoek dan niet verder. Dit bedrijf vinkt alle vakjes aan. Hun ondersteuningsteam is uiterst behulpzaam en hun servers zijn razendsnel, waardoor een uitstekende gebruikerservaring wordt geboden."

Professional Partners
HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners
Business Focus

Chat met ons team.

Wij begrijpen hoe belangrijk het voor u is om hulp te krijgen wanneer u deze nodig heeft. Ons suppport-team staat voor u klaar, 24/7

Chat Support

Stel je op je bedrijf in de schijnwerpers.

Ons support team specialiseert zich in het houden van uw websites snel en zonder problemen, zodat u dat niet hoeft te doen. De rust van geest van een 1ste klas support team waarop

Web Hosting Support

Neem contact met ons op .

Je kunt een support-ticket aanmelden of met ons live chatten. Je kunt ons ook een email sturen of bellen via de vrij bellijn om teruggebeld te worden. Wat je ook wil

Alles wat je nodig hebt om je website een geweldig succes te maken.

satisfaction guaranteed

Tevredenheid Gegarandeerd

We weten dat je van HostFast Web Hosting en ons team zult houden, dus het is geen nadenken voor ons om u een volledige 90 dagen geld-terug-garantie te geven

Instant Activation

Directe Activering - Activeer Nu Uw Account

Je hoeft niet te wachten tot dingen bij HostFast op gang komen. Je kan meteen aan het bouwen van je website beginnen of laten we een bestaande website naar je verplaatsen.

fast and affordable

Snel & betaalbaar#Snel & betaalbaar

Je kunt nu snel en betaalbaar Web Hosting krijgen hier bij HostFast. De nieuwste technologie en supersnelle servers, ondersteund door een uitstekende technische ondersteuning, gar

Veelgestelde Vragen

Hoe kies ik de juiste webhostingprovider?

click

Bij het selecteren van een webhostingprovider moet je rekening houden met factoren zoals betrouwbaarheid, klantenondersteuning, prijzen, functies en schaalbaarheid.

Wat is uptime en waarom is het belangrijk?

click

Uptime verwijst naar de hoeveelheid tijd dat je website operationeel en toegankelijk is voor bezoekers. Het is cruciaal om een webhostingsprovider te kiezen die hoge

Kan ik mijn hostingplan upgraden als mijn website groeit?

click

!Absoluut! Omdat ons Web Hostingplan hier bij HostFast een ongelimiteerd plan is, is de enige reden dat je moet upgraden om extra websites te hosten. Het toevoegen van extra

Wat is een domeinnaam?

click

Een domeinnaam is het adres dat gebruikers invoeren in hun webbrowsers om uw website te openen (bijv. www.uwwebsite.com). Webhosting en domeinregistratie zijn

Wat is een content management systeem (CMS)?

click

Een content managementsysteem is een softwaretoepassing die u in staat stelt om zonder technische expertise de inhoud op uw website te creëren, beheren en wijzigen. Als u een e-mail

Wat is SSL en heb ik er een nodig?

click

SSL (Secure Sockets Layer) is een beveiligingsprotocol dat de gegevens versleutelt die worden verzonden tussen een website en zijn bezoekers. Het zorgt ervoor dat gev

Wat is webhosting?

click

Webhosting is een service die individuen en organisaties in staat stelt om hun websites te maken die bereikbaar zijn op het internet. Het is net als het huren van een stuk land waar

Heb ik webhosting nodig voor mijn website?

click

Als je wilt dat mensen wereldwijd jouw website kunnen zien, dan heb je webhosting nodig. Webhosting is essentieel voor iedere website om online beschikbaar te zijn.

Welke soorten webhosting zijn er beschikbaar?

click

Er zijn verschillende soorten webhosting om aan diverse behoeften te voldoen. Shared hosting is de meest voorkomende en betaalbare optie, waarbij meerdere websites de serverresources delen. VPS-

Hoeveel webhostingruimte heb ik nodig?

click

Het aantal webhostingruimte dat je nodig hebt, hangt af van de grootte van je website en het aantal bestanden dat het bevat. De meeste kleine tot middelgrote websites pass

Wat is bandbreedte en hoeveel heb ik nodig?

click

Bandbreedte verwijst naar de hoeveelheid gegevens die worden overgedragen tussen uw website en zijn bezoekers. Het omvat bestandsdownloads, pagina-weergaven, e

Kan ik mijn bestaande website verplaatsen naar HostFast?

click

Ja, je kunt je bestaande website naar HostFast overzetten. Het kan een ingewikkelde taak zijn, maar het goede nieuws is dat wij alles voor je zullen regelen