Onbeperkt
Webhosting

$

4.00

per
maand
Trust HostFast

SSL Certificaten - Beveilig Uw Website

Beveilig uw website met een 256 bits versleuteling RapidSSL, Geotrust QuickSSL of Comodo Multi-Domain Certificaat en voer veilige en betrouwbare e-commerce transacties over internet uit en het belang

SSL Certificaten van een van deze premium leveranciers zullen een versleutelde link tussen uw website en de browser van uw klant bieden. Zodra de link is opgezet, zal alle commun

Je klanten verwachten dat je hun transacties met hen beveiligt en zoeken nu naar extra rust en zekerheid die een SSL-certificaat hen biedt. Als ze https:// gebruiken om

Bij HostFast geven we u een gratis SSL-certificaat

Uw account wordt geleverd met een gratis SSL-certificaat dat industriestandaard codering biedt en wordt erkend door toonaangevende webbrowsers.

Dus waarom zou ik er voor moeten betalen?

Hoewel de gratis SSL-certificaten die we aan al onze klanten verstrekken, zijn er verschillende redenen waarom iemand zou kunnen overwegen om te upgraden naar een betaald SSL-certificaat:

 • Extended Validation (EV)-certificaten: Betaalde SSL-certificaten bieden vaak uitgebreide validatie, waarbij een groene adresbalk wordt weergegeven in webbrowsers. Dit kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid bij websitebezoekers. Als u online verkoopt, is dit een voorbeeld van wanneer u uw SSL-certificaat moet upgraden.
 • Hogere Garantie: Betaalde SSL-certificaten hebben een hogere garantie en bieden financiële bescherming in geval van beveiligingsinbreuken of verkeerde uitgifte van het certificaat.
 • Wildcard en ondersteuning voor meerdere domeinen: Gratis SSL-certificaten hebben meestal betrekking op een enkel domein, terwijl betaalde certificaten wildcard-ondersteuning kunnen bieden (voor alle subdomeinen) of ondersteuning voor meerdere domeinen onder één enkel certificaat.
 • Extra functies: Betaalde SSL-certificaten kunnen extra functies bieden, zoals dagelijkse malwarescanning, kwetsbaarheidsbeoordelingen en prioritaire klantenondersteuning bij beveiligingsproblemen.
 • Hoger zekerheidsniveau: Sommige bedrijfstakken of organisaties hebben SSL-certificaten met hogere zekerheidsniveaus nodig om te voldoen aan nalevings- of regelgevende normen.

Uiteindelijk hangt de beslissing om te upgraden naar een betaald SSL-certificaat af van de specifieke behoeften en prioriteiten van uw website. Hoewel de gratis certificaten die we bieden voldoende beveiliging bieden voor veel websites, bieden betaalde opties extra voordelen en aanpassingsmogelijkheden voor degenen die ze nodig hebben. Als u online handelt, zoals een ecom-winkel, moet u waarschijnlijk met ons praten over een upgrade-optie.

Om toegang te krijgen tot extra functies, kiest u een abonnement uit de onderstaande selectie van SSL-certificaten.

10 Redenen Om Te Kiezen HostFast

 • Onklopbare waarde
 • Professionele Betrouwbare Service
 • Directe Account Activatie
 • Vertrouwd door 110.000+ gebruikers
 • Geld terug garantie
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Veilige beveiligde webhosting
 • 24x7 Professionele Ondersteuning
 • Laatste Hardware & Scripts
 • 99,9% Netwerk Beschikbaarheid

Vergelijk SSL-certificaten

 RapidSSLGeoTrust QuickSSL PremiumHandige Multi-Domain SSL
 
Jaarlijkse prijzen
Overzicht

Beveilig uw site snel met deze eenvoudige en gemakkelijke oplossing.

Stabiele, 128/256 bits single root SSL-certificaten met een geautomatiseerde 2-staps validatie die u onmiddellijk uw certificaat geeft zonder dat u papierwerk hoeft te faxen.

Het goedkoopste enkelvoudige rootcertificaat dat beschikbaar is!

Met dit product krijgt u een garantie van $ 10.000. Dit betekent dat als de site niet correct is gevalideerd, feitelijk niet is beveiligd en/of is uitgegeven aan een frauduleuze site door deze certificeringsinstantie (CA), enz., de CA de eindgebruiker van de site of het slachtoffer tot $ 10.000 zou vergoeden voor enig verlies of geleden schade.

Garanties zijn bedoeld om uw klanten te beschermen en om de geloofwaardigheid van de site-eigenaar vast te stellen, waardoor gebruikers het vertrouwen krijgen dat ze nodig hebben om aankopen te doen op uw site.

Met dit populaire certificaat kunt u één volledig gekwalificeerde domeinnaam (www of niet-www) beveiligen met maximaal 256-bits codering.

GeoTrust® is een van de meest vertrouwde namen in de branche en uw klanten zullen direct zeker weten dat uw site wordt beschermd door zo'n premium merk.

Het beste van alles is dat de QuickSSL Premium doorgaans in minder dan 10 minuten wordt uitgegeven, omdat het slechts een eenvoudige domeinverificatie vereist voor het validatieproces.

De GeoTrust® QuickSSL Premium is een uitstekende optie voor kleine tot middelgrote online bedrijven die een meer premium merk willen voor een budgetvriendelijke prijs.

Dit SSL-certificaat wordt ondersteund door een garantie van $ 500.000 USD. Uw klanten hoeven zich geen zorgen te maken over onjuiste validatie of uitgifte aan een frauduleuze site door deze CA (Certificate Authority), omdat de eindgebruiker tot $ 100.000 zou worden gecompenseerd voor eventuele verliezen of schade.

Met PositiveSSL Multi-Domain-certificaten kunnen ondernemingen en webhosts meerdere websites beveiligen door maximaal 100 domeinen op te nemen in één enkel certificaat.

Ondernemingen kunnen al hun beveiligde domeinen consolideren in één enkel certificaat. Bijvoorbeeld: secure.mydomain.com, secure.mydomain.co.uk en secure.mydomain.net.

Dit certificaat kan in 15 minuten of minder worden uitgegeven.

Het Comodo Positive Multi-Domain SSL-certificaat wordt geleverd met een garantie van $ 10.000. Dus in het onwaarschijnlijke geval dat uw site wordt gehackt en een van uw klanten hierdoor verlies lijdt, krijgt u een vergoeding van maximaal $ 10.000 van Comodo, de certificeringsinstantie (CA).

Site-zegelRapidSSL SealQuick SSL Premium SealComodo Multi Domain Seal
Gratis installatie
tick
tick
tick
24/7 ondersteuning
tick
tick
tick

Veelgestelde Vragen


Wat is Secure Sockets Laag (SSL)?

De Secure Sockets Layer beschermt gegevens die via http worden overgedragen met behulp van encryptie mogelijk gemaakt door een SSL-certificaat van de server. Een SSL-certificaat bevat

Waarom zijn de certificaten hier goedkoper dan het rechtstreeks kopen?

HostFast is een GeoTrust®- en VeriSign® Platinum Partner, we hebben 110.000 klanten en we gebruiken onze gereduceerde prijs om jou de best mogelijke prijs te geven.

Hoe lang duurt het om mijn SSL-certificaat af te geven?

RapidSSL en GeoTrust® QuickSSL Premium SSL-certificaten worden binnen enkele minuten uitgegeven, zodra u zich heeft aangemeld en betaald heeft, ontvangt u een

Heb ik een toegewijd IP-adres nodig?

Ja, een SSL-certificaat kan alleen worden geïnstalleerd als het domein zijn eigen IP-adres heeft (gededicateerd IP), dus gelieve de optie toe te voegen b

Wat is de Garantie?

Wij waarderen onze klanten, daarom bieden wij een garantie van US$ 10.000 op onze RapidSSL, GeoTrust® QuickSSL Premium en VeriSign® Secure Site, die een garantie van

testinonial images

Sanne de Vries

"Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over deze hostingprovider. Hun ondersteuningsteam is uitstekend - deskundig, vriendelijk en snel in het beantwoorden van vragen. De servers zijn van topklasse, wat zorgt voor een soepele werking van mijn websites."

testinonial images

Eva Bakker

"Als webontwikkelaar vertrouw ik op een hostingprovider die uitstekende ondersteuning en efficiënte servers biedt. Dit bedrijf overtreft mijn verwachtingen op beide fronten. Hun ondersteuning is deskundig en responsief, en hun servers zijn ongelooflijk snel en betrouwbaar."

testinonial images

Ruben van der Linden

"Als je op zoek bent naar een betrouwbare webhostingprovider met uitstekende ondersteuning, zoek dan niet verder. Dit bedrijf vinkt alle vakjes aan. Hun ondersteuningsteam is uiterst behulpzaam en hun servers zijn razendsnel, waardoor een uitstekende gebruikerservaring wordt geboden."

Professional Partners
HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners HostFast Partners
Business Focus

Chat met ons team.

Wij begrijpen hoe belangrijk het voor u is om hulp te krijgen wanneer u deze nodig heeft. Ons suppport-team staat voor u klaar, 24/7

Chat Support

Stel je op je bedrijf in de schijnwerpers.

Ons support team specialiseert zich in het houden van uw websites snel en zonder problemen, zodat u dat niet hoeft te doen. De rust van geest van een 1ste klas support team waarop

Web Hosting Support

Neem contact met ons op .

Je kunt een support-ticket aanmelden of met ons live chatten. Je kunt ons ook een email sturen of bellen via de vrij bellijn om teruggebeld te worden. Wat je ook wil

Alles wat je nodig hebt om je website een geweldig succes te maken.

satisfaction guaranteed

Tevredenheid Gegarandeerd

We weten dat je van HostFast Web Hosting en ons team zult houden, dus het is geen nadenken voor ons om u een volledige 90 dagen geld-terug-garantie te geven

Instant Activation

Directe Activering - Activeer Nu Uw Account

Je hoeft niet te wachten tot dingen bij HostFast op gang komen. Je kan meteen aan het bouwen van je website beginnen of laten we een bestaande website naar je verplaatsen.

fast and affordable

Snel & betaalbaar#Snel & betaalbaar

Je kunt nu snel en betaalbaar Web Hosting krijgen hier bij HostFast. De nieuwste technologie en supersnelle servers, ondersteund door een uitstekende technische ondersteuning, gar